De Wahoo blog is bijgewerkt per 29 november 2020.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we ons blog ‘Op Sicilië’ geplaatst. En ook de bijbehorende foto’s en filmpjes onder ‘Beeldmateriaal’. Het betreft onze belevenissen in de maand oktober. Ondertussen is november bijna voorbij. Daarover schrijven we in ons volgende blog.

Of het goed met ons gaat? Jazeker, uitstekend zelfs. We zijn nu in ‘wintermodus’. Dat wil zeggen: Wahoo ligt goed vast in de haven van Marina di Ragusa. Wat betekent dat we een hele lange tijd niet zwemmen en zeilen. Maar andere dingen doen: wandelen, jeu de boulen, spelletjes, klussen (er is altijd wat te doen), lezen, films en series kijken.

De maatregelen wegens corona zijn sinds vandaag weer iets versoepeld. Sicilië is van code oranje naar geel gegaan. Dat betekent dat de horeca overdag tot 18 uur weer open mag en dat we weer buiten de gemeente mogen reizen. De algemene maatregelen blijven, zoals een avondklok van 22 uur tot 5 uur, 1 meter afstand houden, mondkapjesplicht in afgesloten ruimtes en als je je tussen de mensen begeeft.

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan vernemen wij dat graag via de reactiemogelijkheid onderaan deze pagina. Hierbij geef je je naam en email adres op en kun je aanvinken of je wilt worden geïnformeerd als er nieuwe berichten of vervolgreacties zijn. Wij raden je aan om in ieder geval de vervolgreacties aan te vinken zodat je automatisch onze reactie op jouw bericht krijgt. Wij zullen je vraag/opmerking en ons antwoord op onze website zetten, zodat het voor iedereen te lezen is.

We wensen jullie veel leesplezier. Het ga jullie goed.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Willem

    Weer een mooi warm bericht😊

  2. Roel en Fenny

    Heel leuk zo met jullie wel en wee mee te kunnen leven, liefs

Geef een reactie