De Wahoo blog is bijgewerkt per 6 maart 2022.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Marina di Ragusa, januari 2022’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in januari. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Marina di Ragusa, januari 2022’.

Over februari gaat het in het volgende blog. Omdat vooral het foto’s uitzoeken en bewerken erg veel tijd kost, vragen we ons af of we hier op dezelfde manier mee door moeten gaan. Daarom willen we graag weten of jullie de vele foto’s nog steeds op prijs stellen. Dus graag een reactie per e-mail, whats-app of via een antwoord op dit bericht.

Het is nu begin maart en we maken plannen om in april te vertrekken naar Griekenland. In de zomermaanden willen we naar Kroatië om daar 2 dochters en hun gezinnen te ontmoeten.

We hebben nog niet besloten naar welke haven we komende winter gaan.

Het gaat goed met ons. We zijn gezond. En we genieten elke dag van het leven aan boord. En ook van het verkennen van Sicilië en mooie wandelingen maken.

We wensen jullie alle goeds.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Bé Wiertsema

  Hoi,

  Foto’s geven altijd een leuke impressie van waar jullie zijn en wat je doen. Alleen een verhaal lijkt mij te beperkt om de aandacht van jullie reizen vast te houden. Je vroeg om een mening, bij dezen.

  Groeten, Bé Wiertsema

 2. Anne

  Hoi.
  Wat een werk is de vloer geweest! Mooi geworden en nu wel lekkere warme voetjes! Geniet ervan. Foto’s vind ik zelf erg leuk om te zien, maakt het verhaal nog levendiger. Ik moet eerlijk zeggen dat ik alleen de foto’s bekijk die bij en onderaan het verhaal staan. Ik kijk niet speciaal onder het tabblad ‘beeldmateriaal’, waar ik net zie dat er nog meer foto’s zijn. Succes met de keuze!
  Moi, Anne

 3. I.F.

  Hoi beiden,
  Inderdaad de foto`s en filmpjes van de vloer waren heel interessant. Ga zo door met het showen van de klussen zoals de vloer en het naaiwerk van de tent. Fantastisch, dat beide klussen zo goed gelukt zijn.
  We hebben voldoende aan de foto’s en eventueel filmpjes met onderschrift. Erg leuk om zo alles te volgen.
  Groet en moi,
  Iddie en Wina

Geef een reactie