De Wahoo blog is bijgewerkt per 22 september 2023.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Griekenland, augustus 2023’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in augustus 2023. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Griekenland, augustus 2023’.

Wij zijn nu alweer een tijdje in de Ionian, de wateren en eilanden aan de westkant van Griekenland. We hadden verwacht dat het hier vanaf begin september wel rustig zou zijn, maar nee, het is nog behoorlijk druk. Ook wel leuk maar wij houden toch meer van de rustiger plekken. En die zoeken we ook wel op. Maar zo nu en dan willen we ook vrienden ontmoeten en daar slagen we ruimschoots in. We waren een week geleden in Lakka op het eiland Paxos en daar waren 6 boten met bekenden, waarvan 4 Nederlandse boten. We konden dus onze eigen taal weer een beetje oefenen.

We gaan nu langzaam richting Preveza omdat daar maandagavond bij het vliegveld Tess met haar vriend Jules staan te wachten om een weekje met ons rond te trekken. Daar hebben we best wel zin in. En ze hebben geluk want het weer wordt dan wat slechter. Wind en een beetje regen. Regen is niet erg want nat worden ze toch en wind willen ze juist want ze nemen allerlei kites, boardjes, wings, zeilen, parachutes en dat soort dingen mee. Ik denk dat Houkje en ik ons wel gaan vermaken langs de lijn.

Het gaat nog steeds goed met ons (wel beide behoorlijk verkouden geweest) en we genieten elke dag. We hebben het leuk met ons tweetjes.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Elke keer krijgen we steeds een paar reacties en dat vinden we erg fijn. Dus: Reacties, in welke vorm dan ook, zijn altijd erg welkom.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Ronald

  Mooi ,leuke foto,s
  En wat een tochten.
  En wat een prachtige vis hebben jullie gevangen.
  Goed reis
  Ronald

 2. Arjan

  Alweer een geweldig leuke fotoreportage! Nog heel veel plezier en gezondheid gewenst met jullie vrijheid!

 3. Sia

  Henk en Houkje,

  Wat weer geweldige foto’s. Zo kan iedereen op afstand met jullie meegenieten en jaloers zijn😉.
  Blijf gezond en vooral, blijf genieten.

  Hartelijke groet,
  Jan en Sia

 4. mies

  Wat weer een prachtige beelden!
  Groeten
  Mies

Geef een reactie