Afscheid Lauwersoog

Door Houkje

28 april 2019 - 6 mei 2019

Zondagmiddag 28 april hadden we een afscheidsreceptie georganiseerd. De opkomst was overweldigend, meer dan 140 mensen zijn op de Wahoo geweest. Bijna iedereen hebben we ook persoonlijk gesproken. We hadden zelfs geen tijd om in het Roode Hooft te komen voor een hapje en drankje.

We bedanken iedereen voor hun komst. En voor de geldelijke bijdragen, waar we intussen een gele opblaasbare Kayacat met wit zeil voor gekocht hebben. We waren er ’s avonds stil van, zoveel mensen, zoveel goede wensen, zoveel geld, zoveel vrienden!

De week na die zondag hadden we nog allerlei dingen te doen. We moesten tot donderdag wachten, omdat we dan pas de gekeurde duikflessen en 2 nieuwe matrassen op konden halen. De dagen erna waren te koud en guur om te vertrekken en er kwamen nog wat vrienden ons opzoeken. Vrijdag hebben we de auto naar Autoservice Pont in Leens gebracht. Hij wilde al een paar maanden niet meer achteruit rijden. Dus het was altijd opletten waar en hoe je hem parkeerde. We hebben ons er mee gered want we hadden geen geld over voor reparatie. De auto weg doen hoorde ook bij ‘ontspullen’. Daarna was het zover dat we konden vertrekken.