De Wahoo blog is bijgewerkt per 4 januari 2023.

Beste volgers van ons blog,

Allereerst allemaal de beste wensen voor 2023. En ook voor daarna.

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Malta, oktober 2022’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in oktober 2022. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Malta, oktober 2022’.

We liggen al weer meer dan 2 maanden in onze winterhaven Licata. We zijn 3 weken naar Nederland geweest en hebben hier in Licata al een aardig sociaal leven opgebouwd. En we hebben veel tijd besteed aan het uitzoeken welke spulletjes we allemaal moesten bestellen om onze kluslijst af te werken. Maar dat is nu klaar, sterker nog, nagenoeg alles wat we nodig zijn is binnen. Of in Italië gekocht of verstuurd vanuit Nederland. Het grote klussen kan nu weer beginnen.

Van ons plan om af en toe met de Wahoo de haven uit te gaan als er een paar mooie dagen worden beloofd komt niets terecht. Door alle klusjes ligt de boot steeds overhoop en dan is de drempel om een paar dagen weg te gaan erg hoog.

Het gaat goed met ons. Uitstekend zelfs. We zijn gewoon gezond en daar zijn we dankbaar voor. We genieten nog elke dag.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Reacties, in welke vorm dan ook, zijn altijd welkom.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Marlies Smid

  we genieten altijd weer van jullie verhalen e foto’s.Hier alles rustig Joost zijn korte geheugen wordt steeds minder.
  Fysiek is hij goed.
  De Hotse Hiddes ligt in de loods. Joost kan geen afstand doen. Samen varen durf ik niet meer. Maar misschien met de kinderen nog eens het wad op..
  Fijn dat het goed gaat met jullie en nog steeds genieten. De beste wensen een een goed vaarseizoen in 2023.
  Joost en Marlies

 2. Marijke

  Zo te horen hebben jullie nog niet genoeg van het varende bestaan. Een goed 2023 gewenst

 3. Ids

  Hoi Henk en Houkje,

  Lezen steeds met veel plezier jullie blog. Wie weet komen we ooit nog eens die kant uit.
  Voor jullie, alle goeds toegewenst voor 2023!!
  Hartelijke groet, leafs Ids en Hida

 4. Jose Teisman Bakker

  Lieve Houkje en Henk De beste wensen voor 2023 ,Veel gezondheid en veel vaarplezier .Ik ben de foto,s aan bekijken en daar schijf ik nog wel wat ov er Eerst heel veel liefs Jose

 5. Joke

  Wij wensen jullie veel geluk en gezondheid voor 2023. Mooi om te horen dat jullie het nog steeds naar je zin hebben. Van je droom werkelijkheid maken is niet waar veel mensen het lef voor hebben.
  Ik ben druk met mn afstuderen van de Klassieke Academie. Nog veel vaarplezier.

Geef een reactie