De Wahoo blog is bijgewerkt per 19 januari 2023.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Licata, november 2022’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in november 2022. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Licata, november 2022’.

Ja, ja, dat is snel. Nog maar 15 dagen geleden hebben we oktober online gezet en nu november. We kunnen lekker tussen onze wandelingen en klussen door er een beetje aan werken. Bovendien verandert onze omgeving maar weinig zo’n winter en dan hebben we ook niet zoveel te vertellen. Ondertussen hebben we nu wel een huurauto, waarmee we de wijdere omgeving aan het verkennen zijn. Dus waarschijnlijk in januari wat meer stof.

En het gaat nog steeds goed met ons. We zijn gewoon gezond en daar zijn we dankbaar voor. We genieten elke dag.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Reacties, in welke vorm dan ook, zijn altijd welkom.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Arjan Mink

  Blijft leuk om jullie belevenissen te volgen.Mooi dat jullie zo genieten van jullie vrije tijd.Groetjes Arjan

 2. Houkje Boersma

  Ziet er ook weer heel gezellig uit , ook de foto’s van Schiermonnikoog, voor mij bekende beelden. Heit en Mem zaten hier elk jaar met vakantie. Hier beginnen de dagen iets langer te worden heel fijn .
  Groetjes uit Surhuisterveen

 3. Jose Teisman Bakker

  Prachtige foto.s En mooi weer Morgen krijgen we sneeuw ook gezellig .Hier alles goed .Heel veel liefs

Geef een reactie