De Wahoo blog is bijgewerkt per 30 september 2020.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we ons blog ‘Naar Sardinië’ geplaatst. En ook de bijbehorende foto’s en filmpjes onder ‘Beeldmateriaal’. Het betreft onze belevenissen in de maand augustus. Ondertussen is september ook al voorbij. Daarover schrijven wij in onze volgende blog. We zijn inmiddels aan de noordkant van Sicilië en langzaam onderweg naar de jachthaven ‘Marina di Ragusa’, waar we vanaf eind oktober een ligplaats voor de winter hebben geboekt.

We genieten nog elke dag van het (meestal) mooie weer, van de omgeving en van het wandelen, zwemmen, zeilen en relaxen.

Als jullie vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag via het reactieformulier. Wij zullen dan vraag/opmerking en antwoord op onze website zetten, zodat het voor iedereen te lezen is.

We wensen jullie veel leesplezier. Het ga jullie goed.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Gonda

  Prachtige foto’s Henk en Houkje!
  Wat mooi dat julie dit samen doen! En fijn dat wij ook mogen mee beleven!
  Fijne reis!❤liefs Ton en Gonda

  1. hboonstra

   Hee Gonda en Ton,

   Bedankt voor jullie lief berichtje. Jullie vinden het fijn om het mee te mogen beleven maar wij vinden het ook heel fijn dat wij onze prachtige belevenissen met jullie kunnen delen. Soms worden wij gewoon stil en zouden onze indrukken dan met iedereen willen delen. Vandaag weer een dartel dolfijntje naast de boot. Prachtig.

   Henk en Houkje

   1. Jose Teisman Bakker

    Hallo Lieve Houkje en Henk Prachtige foto.s en wij hier maar in de regen .hier is alles goed Herman zijn zus is overleden 78jaar Donderdag is ze Gecremeerd.ze was helemaal op .Het was een goede plechtigheid Haar zoon uit Engeland was er gelukkig ook Maar moet 14 dagen in Caratene .Wij zijn ook weer bij af over al mond kapjes .Ik hoop dat bij jullie alles goed blijft Je denkt op zee is het niet Heel veel liefs Jose

    1. hboonstra

     Hee Jose,

     Bedankt voor je persoonlijke bericht. Je hebt te kennen gegeven dat je het geen probleem vindt dat het wordt gepubliceerd, dus bij deze. Jullie allebei gecondoleerd met het verlies van de zus van Herman. Een respectabele leeftijd maar toch een verlies. En bij ons gaat alles goed. Op zee is geen corona maar ja, af en toe moeten we naar een supermarkt voor vitamine-B en vitamine-C. Dat is ons grootste risico.

     Ook veel liefs van ons,
     Henk en Houkje

Geef een reactie