De Wahoo blog is bijgewerkt per 13 augustus 2023.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Griekenland, juli 2023’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in juli 2023. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Griekenland, juni 2023’.

Wij zijn bijna 60 dagen opgetrokken met onze Finse vrienden Pekka en Tuula van de Relax. Dat was erg leuk. Misschien volgende zomer weer met de Relax naar hetzelfde gebied, het noordelijke deel van de Aegean. Omdat hier zoveel leuke ankerplekken zijn, het weer altijd vriendelijk is en het hier totaal niet druk is. Vooral dat laatste.

Sinds 2 dagen trekken we weer alleen op en hebben in 2 dagen 120 mijl afgelegd naar het westen. Voortgedreven door halve wind van de Meltemi met flinke snelheden. Door onze eigen snelheid komt de wind niet half in maar van voren onder een hoek van 25 tot 40 graden. Dat klapt af en toe flink in de golven. Daar zijn we een beetje moe van geworden en blijven nu een dagje langer dan de bedoeling was bij Milos. Even uitrusten.

Het gaat nog steeds goed met ons en we genieten elke dag. We hebben het leuk met ons tweetjes. En het lijkt er op dat we eind september nog twee bezoekers krijgen. Veel zin in.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Elke keer krijgen we steeds een paar meer reacties en dat vinden we erg fijn. Dus: Reacties, in welke vorm dan ook, zijn altijd welkom.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Houkje+Boersma

    He wat weer een leuke ( en minder leuke met pech) ervaringen, je moet wel technisch zijn aan boord. Houkje jij ook nog Van Harte Gefeliciteerd 🥂🥳 en een fijne augustus maand , groetjes van Houkje

  2. R&F

    Als de catanwahoo op de golvenn ligt, moet je hem behoorlijk in de hand houden? Met zn 2 en?
    Jullie zitten nu wel in een heel zuidelijk puntje van Gr. Ook mooi hopen we. Kun je daar ook wandelen? Wat voor gebied is het?!
    Hoop voor jullie dat er bezoek komt in sept. Sterkte met de Wahoo.Hoop op rustige periode. Bedankt voor delen

Geef een reactie