De Wahoo blog is bijgewerkt per 18 juni 2023.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Van Licata naar Griekenland, april 2023’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in april 2023. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Van Licata naar Griekenland, april 2023’.

Ja ja. Tien dagen nadat we maart hebben gepubliceerd kun je nu ook onze belevenissen in april zien. En, wie weet, misschien mei ook weer binnen 14 dagen. We doen ons best. De laatste weken, of eigenlijk het hele voorjaar, was het hier geen slecht weer maar ook niet erg mooi. De komende weken wordt het hier warmer en dan zijn we meer buiten en komt het er waarschijnlijk minder van om aan de blog te werken..

Wij zijn nu aan de oostkant van Griekenland en gaan via de oostkant naar het noorden. We proberen zo snel mogelijk, voordat de Meltemi vanuit het noordnoordoosten begint te waaien, in de noordhoek van de Egeïsche Zee te komen om dan met de achterlijke wind van de Meltemi weer langzaam af te zakken naar het zuiden. Dat is het plan. Maar ja, je weet het maar nooit.

Het waait hier aan de oostkant van Griekenland steeds behoorlijk en vrijwel altijd uit het noorden. Maar er is goed te zeilen en we schieten redelijk op. Weinig andere zeilers en ankermogelijkheden in overvloed. Wij klagen niet.

Het gaat nog steeds goed met ons en we genieten elke dag.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Elke keer krijgen we een paar reacties en dat vinden we fijn. Dus: Reacties, in welke vorm dan ook, zijn altijd welkom.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Mr. Bean

  Wat leuk dat jullie nu zover gezeild zijn, jullie zijn Athene al voorbij zie ik! Komt er nog wel een bezoek aan de Olympus, of is die al geweest?

 2. Hilda de Boer

  Wat leuk om te lezen. De wandelingen die jullie maken vind ik prachtig. Mocht je weer in Preveza komen en boodschappen willen doen, wij vonden Masoutis goed. Deze ligt iets noordelijker dan Mymarket.
  Fair winds groet Thom en Hilda

 3. Sia

  Wat weer prachtige foto’s! Wij ‘thuisblijvers’ kunnen zo fijn meegenieten van jullie reis.

  Blijf gezond en blijf genieten!
  Hartelijke groet,
  Jan en Sia

 4. Fenny

  Gezellig zo met jullie mee te varen dank voor het meebeleven

Geef een reactie