De Wahoo blog is bijgewerkt per 17 september 2022.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Kroatië, augustus 2022’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in augustus. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Kroatië, augustus 2022’.

Kroatië is ons uitstekend bevallend. We zijn op dit moment weer in Italië maar we gaan vast en zeker nog een keer terug naar Kroatië. We hebben vorig jaar reeds besloten in september weer terug te gaan naar het zuiden van Italië en dan de maand oktober rond Malta te varen. Dat is alweer een stuk zuidelijker met minder slecht weer en bij Malta zijn aan alle kanten veilige ankerplekken mocht het weer slecht worden. En vanaf Malta is het maar een klein stukje naar onze winterhaven Licata op Sicilië.

Het gaat goed met ons. En de wond op Henk z’n been is alweer voor een groot deel genezen. Geen reden tot zorg. We zijn gewoon gezond en daar zijn we dankbaar voor. We genieten nog elke dag.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Reacties, in welke vorm dan ook, zijn altijd welkom.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Wilko

  mooi mooi mooi!
  goede vaart
  ik ga nog een tochtje ma. Borkum/ di. Juist/wo. Greetsiel; do. droogvallen op Ra en vrijdag weer terug naar Loog.
  Eind september op het wad ook mooi!

 2. Jose Teisman Bakker

  Alles goed met jullie Hier is het heel slecht weer veel regen en harde wind .Ik ga nu de foto,s bekijken Heel veel liefs Volgende week krijg ik uitslag van mijn voet

Geef een reactie