De Wahoo blog is bijgewerkt per 22 juni 2024.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Van Licata via Malta naar Griekenland, mei 2024’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in mei 2024. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Van Licata via Malta naar Griekenland, mei 2024’.

De maand mei was mijn (Henk) gezondheid een ietsje beter. Goed genoeg om plannen te maken om uit Licata te vertrekken. Bovendien zouden we in de haven van Licata na mei het zomertarief moeten gaan betalen en dat kost heel wat glazen bruiswater op terrasjes. Dus de eerste helft van mei besteed aan het uitvoeren van de noodzakelijke klusjes en dan half mei vertrekken. Dat was het plan en zo hebben we het gedaan.

Zo zijn we half mei vertrokken uit onze winterhaven in Licata naar Malta om onze beide nieuwe dieseltanks goedkoop tot de rand te vullen. Na enkele dagen op Malta zijn we via Sicilië overgestoken naar Griekenland en daar zijn we nu. Ondertussen aan de oostkant Athene gepasseerd en hard op weg naar Chalkidiki, de drie vingers in het noorden van de Aegean. In augustus komt dochterlief met haar kroost. Ze vliegt naar Thessaloniki en vandaar verder met de taxi naar Vourvourou waar wij hen zullen verwelkomen. Tijd zat om daar op tijd te zijn.

Het gaat nog steeds goed met ons en we genieten elke dag en eten elke week wel een keer tonijn. We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Elke keer krijgen we een paar reacties en dat vinden we erg fijn. Dus: Reacties, in welke vorm dan ook, zijn welkom.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Dirk

    fijn weer iets van jullie te vernemen.

  2. Houkje+Boersma

    Een hele goede zomer toegewenst, dat gaat wel lukken bij jullie, op de Griekse Wateren 😎🐟🏖🏊‍♂️🍹

  3. Lisa McGann

    Wow, what a busy and impressive month you had! Happy belated birthday, Hank!! Glad to hear y’all have made it back to Greece. 🙂 Wishing you fair winds and a great season!

Geef een reactie