De Wahoo blog is bijgewerkt per 25 maart 2021.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Sicilië februari 2021’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in januari. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Sicilië februari 2021’.

Inmiddels is maart al ver gevorderd. Wat we daarover te vertellen hebben komt in het volgende blog.

Wat betreft de maatregelen in verband met Covid-19: vanaf 15 maart is Sicilië weer code oranje, wat betekent dat je binnen de gemeente moet blijven. In ons geval is dat de gemeente Ragusa en die is gelukkig vrij groot. Restaurants en bars mogen alleen geopend zijn voor afhalen. De meeste winkels zijn open. Grote winkelcentra zijn in de weekends gesloten. In vergelijking met Nederland zijn we hier veel vrijer. Hoewel ook hier een avondklok geldt, vanaf 10 uur ’s avonds.

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan vernemen wij dat graag via de reactiemogelijkheid onderaan deze pagina. Hierbij geef je je naam en email adres op en kun je aanvinken of je wilt worden geïnformeerd als er nieuwe berichten of vervolgreacties zijn. Wij raden je aan om in ieder geval de vervolgreacties aan te vinken zodat je automatisch onze reactie op jouw bericht krijgt. Wij zullen je vraag/opmerking en ons antwoord op onze website zetten, zodat het voor iedereen te lezen is.

We vervelen ons nog steeds niet. En we zijn blij dat we gezond zijn.

We wensen jullie gezondheid en alle goeds en veel lees- en kijkplezier.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Jose Teisman Bakker

  Goedemiddag .Hier alles goed het is alleen Snert weer .Heel veel hagel buien en regen en harde wind de tuinstoelen lagen door de tuin .gisteren was Karen jarig ik ben even geweest 1 bezoeker We zijn er helemaal klaar mee Herman heeft zijn 1prik gehad en 5april de tweede Ik krijg 3 April mijn eerste en drie weken later de tweede .Gaat het verder goed met jullie en is het weer een beetje goed .Gisteren kon je snert eten in het clubhuis niet in maar buiten het was heel slecht weer .Met Herman gaat het niet zo goed hij is gevallen al 5 weken geleden hij heeft heel erg nekpijn en hooft .gaat nu naar de fysio .de foto,s zijn prachtig .wat een mooie omgeving geniet er van .Heel veel liefs van ons Herman en Jose,

  1. Houkje en Henk

   Ha José en Herman,
   Leuk om wat van jullie te horen. Het weer is hier beter dan bij jullie. Zonnig en weinig wind. Maar jullie zijn in het voordeel wat inenting betreft. Beterschap voor Herman.
   Veel liefs van ons.

 2. Jose Teisman Bakker

  Prettige Paasdagen en hoop mooi weer Het was hier vandaag erg koud ,Vanmiddag gewerkt koffie schenken en
  bingo en tweede paasdag noten schieten en koffie schenken Heel gezellig allemaal je kunt toch nergens heel veel liefs Jose en Herman

Geef een reactie