De Wahoo blog is bijgewerkt per 17 mei 2020.

Beste volgers van de Wahoo,

Vandaag, 17 mei 2020, hebben wij ons verhaal bijgewerkt.

We hebben een technisch stuk toegevoegd over de voortstuwing door de wind. In de eerste plaats geven we wat informatie over alle zeilen aan boord van de Wahoo en in de tweede plaats gaan we wat dieper in op ons speciale zeil, de ‘code zero‘.

Als jullie vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag via het reactieformulier. Wij zullen dan vraag/opmerking en antwoord op onze website zetten, zodat het voor iedereen te lezen is.

Met groet van Henk en Houkje

P.S.: De lock-down wordt wat milder. We mogen weer wandelen en bij elkaar op bezoek. Vandaag zijn we met onze bijboot even de zee op geweest. We gaan waarschijnlijk voor eind mei de haven uit.

Dit bericht heeft één reactie

  1. JOKE

    Hoi Henk en Houkje, gelukkig zijn jullie nog gezond. Ook hier worden lockdown maatregelen versoepeld. Vanaf vandaag gaan de zwembaden weer open. Hoe dat in de praktijk gaat…..? Er zijn allerlei routes, we mogen niet douchen en alleen rondjes zwemmen. Maar goed het is een begin. Ik lees dat jullie eind deze maand de zeilen weer willen hijsen. Snap ik. Tenslotte is het hele project begonnen om vrij te zijn. Daar is nog weinig van terecht gekomen. Ik wens jullie al vast een behouden vaart. Groetjes Joke

Geef een reactie