De Wahoo blog is bijgewerkt per 10 februari 2023.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Licata, december 2022’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in december 2022. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Licata, december 2022’.

Het is alweer bijna half februari. Over ruim anderhalve maand begint april. Dan willen we weer varen. Maar voorlopig lokt dat nog niet want het is hier al een aantal dagen op zijn zachtst gezegd niet zulk mooi weer. Veel regen, uur na uur na uur, Wat? Meerdere dagen achtereen. En veel wind. De scholen zijn gesloten en iedereen is gevraagd thuis te blijven. Maar hier in de haven liggen we uitstekend. De wind is meest noordelijk, Daarom hebben we er niet echt last van. De boot is redelijk waterdicht. Binnen zitten we droog. Kacheltje aan. Wat lezen en wat klussen. No problemo.

Het gaat nog steeds goed met ons en we genieten elke dag.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Elke keer krijgen we een paar reacties en dat vinden we fijn. Dus: Reacties, in welke vorm dan ook, zijn altijd welkom.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Jose Teisman Bakker

  Prachtige Foto,s en om de hoek .Morgen meer Pieterjan is over ,Wist er niets van stond maandag op eens op de stoep. Morgen meer Heel veel liefs en een dikke knuffel ,Even bellen als je zo dicht bij bent

 2. Jan Jee

  He jullie waren warempel zowat bij ons in de achtertuin zie ik. Mooi gebied he die Onlanden! Leuk jullie avonturen in beeld en woord mee te maken. Groetjes ut Groningen Jan Jee

 3. Sia Jager

  Dag Henk en

  Schitterende foto’s en leuke verhalen, ga lekker door met genieten. Wij genieten mee op afstand😊

  Hartelijke groet,
  Jan en Sia

Geef een reactie