De Wahoo blog is bijgewerkt per 26 mei 2021.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Sicilië maart 2021’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in maart. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Sicilië maart 2021’.

Inmiddels is april voorbij en is mei al ver gevorderd. Daarover meer in de volgende blogs. We verwachten deze over niet al te lange tijd te plaatsen.

4 mei zijn we uit Marina di Ragusa vertrokken en naar Malta gezeild. Daar zijn we nog steeds. Waarschijnlijk gaan we eind juni terug naar Sicilië om daar 5 juli de 2e inenting te halen. We zijn nu, 26 mei 2021, achter ons anker bij Valletta op Malta en genieten hier van rust.

Het gaat goed met ons. We zijn gezond en genieten nog elke dag van het leven aan boord in het zonnige zuiden van Europa.

We wensen jullie gezondheid en alle goeds en veel lees- en kijkplezier.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Jose Teisman Bakker

  Goede Avond Is alles goed gekomen met het roer Wat prachtige foto,s En wat gezellig met alle bekenden Het is hier vandaag ook mooi weer naar heel veel regen .Heel veel plezier en de groetjes aan allemaal heel veel liefs jose

  1. Houkje en Henk

   Dag José, met het roer is het goed gekomen. Daarover vertellen we in het verhaal van mei.
   Geniet er van dat het in Nederland ook mooi weer geworden is.
   Veel liefs van ons

Geef een reactie