De Wahoo blog is bijgewerkt per 29 oktober 2020.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we ons blog ‘Van Sardinië naar Sicilië’ geplaatst. En ook de bijbehorende foto’s en filmpjes onder ‘Beeldmateriaal’. Het betreft onze belevenissen in de maand september. Ondertussen is oktober ook al bijna voorbij. We zijn sinds half oktober in onze winterhaven Porto Turistico Marina di Ragusa aan de zuidkant van Sicilië, waar we een ligplaats hebben tot eind april 2021.

Het gaat goed met ons en we genieten nog steeds volop. Er komen hier op Sicilië steeds meer beperkende maatregelen in verband met Covid-19. Maar we kunnen ons vrij bewegen. Wel met een mondkapje op en wel in de buurt blijven.

Als jullie vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag via het reactieformulier. Wij zullen dan vraag/opmerking en antwoord op onze website zetten, zodat het voor iedereen te lezen is.

We wensen jullie veel leesplezier. Het ga jullie goed.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Bé Wiertsema

  Hoi H&H,
  Mooie belevenissen maken jullie mee. Sardinië staat nog op onze bucketlist, Sicilië zijn we een paar jaar terug geweest (ook jullie winterankerplaats toen bezocht). Toen ook Stromboli bezocht… geweldig om te zien. Een aanrader voor jullie als je weer richting het noorden vaart .
  Geniet van de overwintering daar en hopelijk hebben jullie daar minder Covid-last als in jullie vorige overwinterplek. Het weer zal er vermoedelijk een stuk aangenamer zijn dan bij ons.
  Gr. Bé & Dia

  1. hboonstra

   Ha Bé en Dia,
   Bedankt voor jullie reactie. Sardinië is voor jullie zeker een aanrader. Wij vonden het er prachtig. En komen er vast nog terug. Stromboli en de andere vulkaaneilanden willen we ook graag zien. We zijn er nu op afstand voorbij gevaren. Inderdaad is het weer hier aan de zuidkant van Sicilië aangenaam, overdag temperaturen ruim boven 20 graden. Daar genieten we van en dat is een van de redenen dat we hier zijn.
   Groeten van Henk en Houkje

 2. Pierre en Immie

  Hoi Henk en Houkje,
  Wat een prachtige reis maken jullie! Het is geweldig om te lezen over jullie zeil-, duik-, anker-, wandel- en overige belevenissen. Wij zitten momenteel nog vast in Nederland vanwege Corona, maar hopen volgend jaar ook naar Sicilië te kunnen zeilen en dan is het leuk om al verschillende mooie ankerplekjes te “kennen” door jullie mooie beschrijvingen. Heel veel plezier in Sicilië en blijf gezond! Hopelijk tot ziens en groetjes van Pierre en Immie

  1. hboonstra

   Hoi Pierre en Immie,
   Bedankt voor jullie reactie. Daar zijn we blij mee. Dan weten we dat we niet voor niets tijd en aandacht besteden aan de website. Hoewel het ook voor onszelf een naslagwerk is.
   We hopen dat volgend seizoen alle corona perikelen over zijn en dat jullie en wij kunnen zeilen waarheen we willen. Het zou leuk zijn elkaar weer te ontmoeten.
   Groeten van Henk en Houkje

Geef een reactie