De Wahoo blog is bijgewerkt per 28 mei 2023.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Licata, februari 2023’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in februari 2023. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Licata, februari 2023’.

Het is nu eind mei dus een beetje laat. Maar we hebben ondertussen ook 2 technische verhalen gepubliceerd onder de rubriek “Techniek/Klussen“. Het eerste verhaal gaat over de reparatie van de stuurboordmotor. In die motor was lekkage ontstaan tussen het interne koelcircuit en het externe koelcircuit in de uitlaat. Het tweede verhaal gaat over de bouw van een nieuwe dieseltank aan bakboord.

Daarnaast hebben we onder menu “Verkenningen/Wandelen” ook nog een pagina toegevoegd met onze wandelingen. We kwamen er achter dat er veel dorpsgenoten in de haven van Licata waren, die onze wandelingen ook wel eens wilden doen. En omdat de afgelopen winter anderen in de haven een WiKi pagina hebben opgezet over de omgeving van Licata voor dezelfde dorpelingen, staat onder menu item “Get Around/Hikes” op die WiKi-pagina ook een link naar onze wandelingen. Iedereen is vrij om een GPX bestand van onze wandelingen te downloaden en deze routes zelf te lopen.

Zo, dat waren voorlopig wel weer genoeg verwijzingen naar andere web pagina’s.

Wij zijn nu in de zuidwest hoek van Griekenland en willen langzaam aan naar de oostkant. Begin mei hebben we bezoek gehad van zoon Sander en kleinzoon Art Jan. En half mei van twee zeilvrienden, Geert en Gertrud. Beide bezoeken waren erg leuk. Maar daarover berichten we later in de blog over mei 2023.

Het gaat nog steeds goed met ons en we genieten elke dag.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Elke keer krijgen we een paar reacties en dat vinden we fijn. Dus: Reacties, in welke vorm dan ook, zijn altijd welkom.

Henk en Houkje

Geef een reactie