De Wahoo blog is bijgewerkt per 1 maart 2021.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Sicilië januari 2021’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in januari. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Sicilië januari 2021’.

Inmiddels is februari ook al voorbij. Wat we daarover te vertellen hebben komt in het volgende blog.

Nu alvast dit: vanaf 1 februari was Sicilië code oranje, wat weer wat meer vrijheid inhoudt, maar je moet wel binnen de gemeente blijven. Vanaf 16 februari is het code geel. Dat betekent dat je over het hele eiland mag reizen. En dat tot 18 uur de bars en restaurants open mogen zijn. We hebben dus niets te klagen. Vergeleken met de situatie in Nederland.

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan vernemen wij dat graag via de reactiemogelijkheid onderaan deze pagina. Hierbij geef je je naam en email adres op en kun je aanvinken of je wilt worden geïnformeerd als er nieuwe berichten of vervolgreacties zijn. Wij raden je aan om in ieder geval de vervolgreacties aan te vinken zodat je automatisch onze reactie op jouw bericht krijgt. Wij zullen je vraag/opmerking en ons antwoord op onze website zetten, zodat het voor iedereen te lezen is.

We vervelen ons nog steeds niet. En we zijn blij dat we gezond zijn. Blijven jullie ook maar gezond en geniet er van.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Bé Wiertsema

  Hoi Sicilianen…
  Er blijft veel te beleven daar bij jullie, meer dan hier in Nederland voor senioren zoals ik (dagelijks ommetje, naar de winkel en dat is het dan zo’n beetje). Het weer lijkt daar doorgaans wel lekker… bij ons wisselt het (jullie hebben de 4 schaatsdagen hier gemist, wat voelde als een ouderwetse winter, al was het wel zo dat we hier precies een week later al weer ‘in de blote bast’ in het zonnetje zaten… het kan verkeren).
  Met code geel zijn er ook voor jullie weer volop mogelijkheden om te gaan. Uit ervaring weet ik dat aan de zuidkust van het eiland nog een aantal prachtige plekken zijn om te bezoeken.
  Blijf vooral genieten van alles daar en blijf gezond…
  Bé W.

  1. Houkje en Henk

   Je hebt gelijk Bé, meestal is het hier lekker weer.
   Na jullie ‘winter’ hadden wij een aantal koude dagen. Bij het zien van de schaats plaatjes kreeg ik wel de kriebels.
   Groeten van ons

 2. Bettie Brouwers

  He lieverds wat fijn om te zien en te lezen dat het zo goed met jullie gaat. Een heerlijk eiland dat Sicilië! We hebben nog fijne herinneringen aan ons bezoek bij W en P een paar jaar geleden. Waren nu ook graag jullie kant even opgekomen maar misschien volgend jaar nieuwe kansen. Blijf gezond, wees alsjeblieft voorzichtig!
  Liefs van Sytze en mij!

  1. Houkje en Henk

   Ha Bettie en Sytze,
   Bedankt voor jullie lieve reactie. Volgend jaar een nieuwe kans om elkaar te ontmoeten zou mooi zijn, hier of in Nederland.
   Liefs van ons

 3. Jose Teisman Bakker

  Goede Avond Gelukkig dat alles goed gaat Ze hebben het hier over een derde golf .Het houd niet weer op We zijn al maanden binnen en gaan nergens Een beetje gek word je er van Herman heeft vandaag zijn eerste prik gehad en moet in April de tweede .Het was vandaag prachtig weer lekker in de tuin gewerkt. Van nacht krijgen we weer nachtvorst .Hebben jullie ook goed weer Mooie foto.s stuur je .heel veel plezier groetjes en veel liefs Herman en Jose

  1. Houkje en Henk

   Ha José en Herman,
   Hier is het meestal goed weer. Daar genieten we van. Jullie genieten van de tuin, dan kun je buiten zijn.
   En er komt vast een andere tijd voor jullie, dat je weer ergens naar toe kunt gaan. Moed houden.
   Liefs van ons

Geef een reactie