De Wahoo blog is bijgewerkt per 21 oktober 2023.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Griekenland, september 2023’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in september 2023. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Griekenland, september 2023’.

Sinds 9 oktober zijn we op Malta. De oversteken van Griekenland naar Sicilië en daarna naar Malta waren prachtige tochten. Mooi weer, meestal goede wind en dus redelijke snelheden. Op Malta liggen we op ons bekende plekken maar ook op nieuwe plekken. Ze zijn allemaal even prachtig. Overdag liggen overal nog wat dagboten maar ’s avonds wordt het rustig. En zo hoort het.

Vandaag start hier de 44e Rolex Middlesea Race met 112 deelnemende boten van heel klein tot heel groot. Een mijl of 5 na de start komen ze op afstand langs onze ankerbaai. We gaan er niet echt voor zitten maar gaan wel af en toe even kijken. Het zicht is niet al te best dus zullen we wel op MarineTRaffic moeten kijken. Het waait op dit moment maar matig en het zal daarom niet spectaculair zijn.

Maandag krijgen we bezoek van 2 vrienden. Nadat ze donderdag weer terug naar het koude Nederland gaan beginnen wij uit te kijken naar een mooie dag om van Malta naar onze winterhaven in Licata op Sicilië te gaan. Het weer hier op Malta was de laatste 2 weken erg goed met overdag temperaturen van net boven de 30 graden en ’s nachts onder de 30 graden. Vandaag is het een donkere dag met zelfs een beetje (zand)regen maar morgen wordt het weer beter. Dus wat weer betreft hebben we nog niet echt haast. Tenminste Henk niet. Houkje heeft wel zin om naar de winterhaven te gaan.

Het gaat nog steeds goed met ons en we genieten elke dag. We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Elke keer krijgen we steeds een paar reacties en dat vinden we erg fijn. Dus: Reacties, in welke vorm dan ook, zijn altijd welkom.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft één reactie

  1. Geethika

    Zin in komende week!

Geef een reactie