De Wahoo blog is bijgewerkt per 25 april 2022.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Marina di Ragusa, februari 2022’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in februari. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Marina di Ragusa, februari 2022’.

In het vorige bericht hebben we gevraagd om jullie mening over het aantal foto’s en de hierop ontvangen reacties heeft ons doen besluiten dat we op dezelfde voet doorgaan maar wel met iets minder foto’s. En bedankt voor jullie reacties.

Het is nu eind april en we zijn ondertussen ruim een week in Griekenland. Begin mei stappen 4 vrienden bij ons aan boord om een weekje te genieten van het mooie weer en de Griekse wateren. Overigens was het volgens ons in Nederland de afgelopen mooier weer dan hier maar daar komt vanaf nu verandering in met in Griekenland nog mooier weer dan in Nederland. Hopen we.

Het gaat goed met ons. We zijn gezond. We genieten er nog elke dag.

We wensen jullie alle goeds.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Joke

  Wat zullen jullie een conditie hebben met al dat gewandel. Nog veel reisplezier. Ik blijf volgen.

  1. Henk en Houkje

   In de winter lukt dat wandelen prima. ‘s Zomers als we zeilen en ankeren is het lastiger. Maar we doen het wel, ook voor de broodnodige beweging.
   Leuk dat je ons volgt!

 2. Jose Teisman Bakker

  Hallo Henk en Houkje wat prachtige foto.s hebben jullie gemaakt .En wat een mooie omgeving een lust om te wandelen .Hoeveel kilometer lopen jullie dan .En wat gezellig dat de hond mee wandelt Heel veel liefs Ikga nog even foto.s kijken

  1. Henk en Houkje

   Bedankt voor je reactie José.
   Ongeveer 5 kilometer lopen we als we direct vanaf de boot beginnen.
   Als we eerst met de auto gaan wandelen we 10 – 15 kilometer.

Geef een reactie