De Wahoo blog is bijgewerkt per 23 juli 2022.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Van Griekenland via Italië naar Kroatië, juni 2022’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in juni. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Van Griekenland via Italië naar Kroatië, juni 2022’. We lopen weer een beetje achter vanwege het mooie weer hier.

We hebben juni gebruikt om via Italië naar Kroatië te gaan. Via Italië omdat we anders of in één keer buiten Albanië en Montenegro om moesten gaan of in deze landen steeds moesten in- en uitklaren. Nu hoefden we alleen maar in Kroatië in te klaren. Dus minder gedoe.

En Kroatië bevalt ons opperbest. We hadden veel horror verhalen gehoord dat je bijna nergens kon ankeren omdat ze overal boeien hadden neer gelegd. Tot nog toe hebben we daar nagenoeg niets van gemerkt. En we hadden gehoord dat je een bekeuring zou krijgen om het minste of geringste maar ook dat zijn verhalen, die wij niet herkennen. Tot nu toe tenminste. En je kunt hier in Kroatië je afval weer goed kwijt. En dat is hier in de Middellandse zee altijd een dingetje. Kortom: Wij zijn blij met Kroatië.

Op ‘Marine Traffic’ kun je via deze link zien waar we nu zijn en kun je ons volgen op onze verdere reis. En als onze reis ergens abrupt midden op zee stopt volgens Marine Traffic, geen paniek, dat ligt aan de onvolkomenheid van het Marine-Traffic systeem.

Het gaat goed met ons. Geen Covid gedoe; we weten bijna niet meer wat dat was. We zijn gezond en daar zijn we dankbaar voor. We genieten nog elke dag.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Houkje Boersma

  Hallo Houkje en Henk , wat weer prachtige beelden en mooie uitleg waar jullie wat jullie beleven onderweg , geweldige foto’s.
  Super interessant.
  Wij zijn voor volgend jaar te overwegen naar Lefkas of Kefalonia te gaan. Zakynthos ook geweest met de Caretta schildpadden.
  In ieder geval bedankt voor het mee genieten .
  Fijne zomer verder.
  Lieve groetjes van Houkje B

 2. Jose Teisman Bakker

  Wat heb ik weer genoten van al die mooie foto;s Wat hebben jullie een prachtige tocht gemaakt .Veel gevaren maar wel heel leuk. Verder alles goed met jullie. Zo te zien wel .Hier is ook alles goed .Ik heb alleen mijn voet in het gips .Ik ben op de foto geweest en bleek mijn teen gebroken .En dat is al een hele tijd geleden wand er was veel kalk afzetting bij mijn teen .Ik zal niet weten wanneer ? mijn voet moet 14dagen in het gips.en deze week moet ik voor bot onderzoek osteoporose We zullen afwachten.Ik ga nu nog een keer de foto kijken Heel veel liefs uit een warm Peize 28 gr.

Geef een reactie