De Wahoo blog is bijgewerkt per 9 juli 2023.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Griekenland, mei 2023’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in mei 2023. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Griekenland, mei 2023’.

Ondanks het uitstekende weer hebben we toch veel tijd kunnen besteden aan de blog van mei. We lopen dus een beetje in.

Wij zijn nu aan de oostkant van Griekenland in het noorden van de Egeïsche Zee bij de 3 vingers van Halkidiki. Het is hier prachtig en lekker rustig. Weinig andere boten. Geen Meltemi tot nu toe. Overdag prachtig weer, meestal voldoende wind om een stukje te zeilen en ’s nachts heerlijk rustig. We zwemmen veel. Het water is op onze ankerplek 30 graden Celsius. Warm zat.

We blijven hier waarschijnlijk een week bij Vourvourou achter het eiland Diapóros. Wachten op een nieuwe ankerlier want eergisteren zei onze ankerlier dat we het zelf maar moesten doen. Dus een nieuwe besteld en hopelijk wordt ie deze week geleverd bij restaurant Garlic in Vourvourou. Er is ook altijd wat. Maar dat houdt het spannend.

Het gaat nog steeds goed met ons en we genieten elke dag. We varen nu al een tijdje samen op met de Relax, een Finse boot. En de laatste dagen heeft een Amerikaanse boot zich bij ons gevoegd met een leuk stel van 70 en 73 aan boord. De Agapè van John en Deb (Amerikaans) is ook in de buurt. We hebben dus aan sociale contacten geen gebrek.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Elke keer krijgen we een paar reacties en dat vinden we fijn. Dus: Reacties, in welke vorm dan ook, zijn altijd welkom.

Henk en Houkje

P.S.: We hebben gezien dat sommige pagina’s van onze website op iPhones en iPads niet geladen kunnen worden. Op onze laptops is er geen enkel probleem. Geen idee waar het aan ligt.

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Houkje Boersma

  Toppers , genieten geblazen , mooie foto’s weer en wat een ervaringen …om jaloers op te worden 🙈🙂🤭

 2. Joke

  Mooi dat jullie ons nog steeds op de hoogte houden. Er is wel idd vaak iets stuk. Maar dat houdt je lekker bezig.

 3. Jenneke en Wim

  Wat een pech dat jullie ankerketting de geest heeft gegeven😥met de hand de ketting binnenhalen is ware fitness🥰
  Hoop dat de lier snel geleverd wordt.

 4. Titia

  Leuk om te lezen mam!
  Sander had ook alleen maar gezegd dat het heel leuk was, dus nu weet ik wat meer!

 5. Adrie

  Wat genieten jullie,ik opzoeken wat meltemi is een droge wind weer wat geleerd😂mooie verhalen en foto,s soms pech ,geniet lekker verder en groetjes van ons .

 6. Iddie Munstra en Wina Bolhuis

  Mooie beelden van de waterval. Leuk die foto’s van Sander en Art Jan. Heel informatief dat jullie de kaarten erbij leveren, zodat we goed kunnen zien waar jullie op dat moment zijn. Zo te zien hebben jullie hebben het ook heel gezellig gehad met Gertrud en Geert. Weer heel gezellig om alle foto’s rustig te bekijken, waaruit blijkt dat jullie veel mooie plekken bezoeken en regelmatig leuke mensen ontmoeten. We hebben alles samen bekeken.

Geef een reactie