De Wahoo blog is bijgewerkt per 9 juli 2022.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Griekenland, mei 2022’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in mei. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Griekenland, mei 2022’. We lopen weer een beetje achter vanwege het mooie weer hier.

We zijn ondertussen in Kroatië om daar in de laatste week van juli een deel van onze vakantie vierende familie te ontmoeten. En natuurlijk omdat de Kroatische wateren best wel leuk zijn. Heel erg mooi zelfs! Met zeer veel ankermogelijkheden.

Op ‘Marine Traffic’ kun je via deze link zien waar we nu zijn en kun je ons volgen op onze verdere reis. En als onze reis ergens abrupt midden op zee stopt volgens Marine Traffic, geen paniek, dat ligt aan de onvolkomenheid van het Marine-Traffic systeem.

Het gaat goed met ons. We zijn gezond en daar zijn we dankbaar voor. We genieten nog elke dag.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft één reactie

  1. Jose Teisman Bakker

    Goede Avond Ik heb met veel plezier de mooie foto.s bekeken Het is een groot feest als ik jullie op de foto.s zie. Vandaag een niet zo mooi weer .Ik heb koffie geschonken in mercator en dat was gezellig Verder alles rustig nou ja rustig Herman heeft in 4weken tijd 2keer een huis aan geboden .Dan gaat die kijken en dan is het geweldig Maar hij gaat niet .Gek word ik er van .Ik hoop dat bij jullie alles goed gaat Dikke knuffel van uit Peize Tot de volgende keer

Geef een reactie