De Wahoo blog is bijgewerkt per 3 juni 2021.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we het verhaal over het opknappen van de badkamer aan bakboord op ons blog gezet. Het is een beetje een technisch verhaal en daarom misschien niet voor iedereen interessant. Maar we denken dat sommigen van jullie het wel leuk zullen vinden. In ieder geval veel plezier met het lezen en het bekijken van de foto’s. En vragen zijn altijd welkom.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Jose Teisman Bakker

  Goede Avond Wat een gezelligheid al die mensen E wat een werk een nieuwe badkamer Zo blijven jullie lekker bezig .Evert Stel stuurde ook foto hij moest allemaal nieuwe ramen .Er was gisteren een mooie film over waar jullie varen .Het was hier vandaag mooi weer .Ik heb koffie geschonken en de oudjes zaten lekker buiten.Verder gaat het hier goed .Herman moet volgende week weer bloed prikken. Ik hoop dat die dan van de pillen af kan Heel veel liefs van hier.

  1. Houkje en Henk

   Hallo José,
   Fijn om te lezen dat het bij jullie ook goed gaat. Weet je hoe de film heet die over het gebied gaat waar wij varen, dus over Malta? We zijn er benieuwd naar.
   Veel liefs van ons

 2. Dia Wiertsema

  Hé Henk, ik mis op het eind van je technische verhaal nog wel een serie prachtige foto’s van het eind resultaat. Want daar doe je het uiteindelijk toch voor 😉 en dáár ben ik natuurlijk vooral benieuwd naar.
  Groetjes van Dia

  1. hboonstra

   Moi Dia,

   Dank voor je reactie. Ben ik blij mee.

   Er staan een stuk of wat foto’s van het eindresultaat in de foto galerij onderaan het verhaal. Maar je hebt wel een punt. Ik heb daarom ook een foto van het eindresultaat toegevoegd op het eind van het verhaal zelf.

   Groet, Henk.

Geef een reactie