De Wahoo blog is bijgewerkt per 26 juli 2023.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Griekenland, juni 2023’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in juni 2023. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Griekenland, juni 2023’.

Vorige keer zei ik al dat we een beetje inlopen met het publiceren van onze blogs. En dat is dus ook zo. Lang geleden dat we zo snel waren. We doen er nog een schepje bovenop en zijn nu al bezig met juli 2023.

In Vourvourou hebben we zonder problemen onze ankerlier ontvangen via restaurant Garlic. Houkje wilde hen wat toestoppen voor de bewezen diensten maar dat werd resoluut geweigerd. Toch leuk. Dus als je nog een keer uit eten wilt in Griekenland dan is restaurant Garlic in Vourvourou een aanrader. Qua service en ook qua eten. Vooral de huisgemaakte 3-voudige hamburger is een aanrader. Ik heb alleen de dubbele gehad maar de 3-voudige doe ik de volgende keer!

Wij zijn nu aan de oostkant van Griekenland in het noordoosten van de Egeïsche Zee bij het eiland Límnos. Van bosbranden hebben we tot nu toe nog totaal geen last gehad. Alleen zagen we gisteren laag hangende zwarte bewolking. Rook dus. Vanavond zagen we dat er op Lesbos ook een brand is ontstaan. En morgen gaan we al op tijd op weg naar Lesbos. Maar Lesbos is vrij groot en waarschijnlijk zullen we weinig merken van de bosbrand.We zien wel.

Het weer is hier uitstekend.De laatste twee weken zijn de temperaturen steeds boven de 30 graden. Ook het water is warm. Op onze ankerplek bij Vourvourou war het water 32 graden. Toch is het ook dan nog steeds lekker om even in het water te springen. De komende dagen blijft de lucht temperatuur onder de 30 graden. Koud! Bijna borstrok aan.

Het gaat nog steeds goed met ons en we genieten elke dag. We varen nog steeds samen op met de Relax, een Finse boot. En dat gaat nog wel even door. We hebben het leuk samen.

We wensen jullie alle goeds en veel plezier bij het lezen en kijken. Elke keer krijgen we steeds een paar meer reacties en dat vinden we erg fijn. Dus: Reacties, in welke vorm dan ook, zijn altijd welkom.

Henk en Houkje

Geef een reactie