De Wahoo blog is bijgewerkt per 25 maart 2020.

Beste volgers van de Wahoo,

Vandaag, 25 maart 2020, hebben wij ons verhaal bijgewerkt.

In deze tijd van het corona virus en ‘lock down’ in Spanje hebben we tijd genoeg om aan de website te werken. 1 persoon mag van boord om naar de supermarkt (Mercadona) te gaan. Je moet zelf aan het begin van de winkel het handvat van de winkelkar ontsmetten en plastic handschoenen pakken en aan doen. En 1,5 meter afstand houden. Bij de kassa’s zijn strepen op de vloer geplakt. Er is voldoende te koop, er wordt niet zo veel gehamsterd als 1,5 week geleden. Dinsdagmorgen zijn de steigers en looppaden in de jachthaven ontsmet met een vloeistof, gespoten door een rijdend tractortje met een spuitarm.

Het gaat goed met ons en we zijn gelukkig gezond. Zojuist is onder Trips ‘Almerimar – deel 2’ geplaatst. En onder Beeldmateriaal vind je de foto’s en een filmpje van de periode van 10 december tot 4 februari. Veel lees en kijk plezier!

Als jullie vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag via het reactieformulier. Wij zullen dan vraag/opmerking en antwoord op onze website zetten, zodat het voor iedereen te lezen is.

Met groet van Henk en Houkje

Dit bericht heeft één reactie

  1. Willem

    weer een mooi verhaal mooie foto’s

Geef een reactie