De Wahoo blog is bijgewerkt per 23 januari 2021.

Beste volgers van ons blog,

Vandaag hebben we op de website onder het kopje Trips ‘Sicilië december 2020’ het verhaal geplaatst over onze belevenissen in december. De bijbehorende foto’s staan ertussen en eronder. Meer foto’s en filmpjes vind je onder Beeldmateriaal ‘Beelden van Sicilië december 2020’.

Inmiddels zijn van januari 2021 al 3 weken voorbij. Wat we daarover te vertellen hebben komt in het volgende blog. We kunnen alvast vermelden dat de nieuwe motor geleverd en geïnstalleerd is. Met de bijbehorende perikelen.

Vanaf 17 januari tot het einde van de maand is heel Sicilië weer code rood. We hebben weinig profijt van de huurauto. We blijven zoveel mogelijk aan boord. Een wandelingetje om afval weg te brengen of naar de supermarkt te gaan kan gelukkig wel. Hier is al een paar maanden een avondklok, vanaf 22 uur tot 5 uur. Daar merken we niets van en we hebben er dus ook geen hinder van.

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan vernemen wij dat graag via de reactiemogelijkheid onderaan deze pagina. Hierbij geef je je naam en email adres op en kun je aanvinken of je wilt worden geïnformeerd als er nieuwe berichten of vervolgreacties zijn. Wij raden je aan om in ieder geval de vervolgreacties aan te vinken zodat je automatisch onze reactie op jouw bericht krijgt. Wij zullen je vraag/opmerking en ons antwoord op onze website zetten, zodat het voor iedereen te lezen is.

We zijn gelukkig gezond. En we zeggen tegen jullie: Blijf gezond.

Henk en Houkje

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Flip en Dity

  Hoi Houkje en Henk,
  We zijn weer even reizigers door jullie verhalen:)
  Jullie zijn lekker bezig daar op Sicilië. Wat zijn de plannen verder? Mogen jullie eigenlijk varen in deze COVID tijd? Hier is gisteren de avondklok ingegaan: tussen 21.00 en 05.00 mogen we niet naar buiten, maar daar hebben we nu ook geen behoefte aan. Het was zo stil alsof het had gesneeuwd. Heel bijzonder. Het enige beetje winter is trouwens af en toe een nachtvorst. Wij varen niet (buiten sturen, veel te koud) maar mensen uit de “boze wijf haven” zijn wel naar Schiermonnikoog geweest met de feestdagen. Wij doen het met jullie water verhalen 😉 Geniet ervan en hou het heel en natuurlijk : blijf gezond !
  Hartelijke groeten👋

  1. Houkje en Henk

   Ha Flip en Dity,
   Wat leuk dat jullie ‘mee reizen’ door onze verhalen. Of we wel of niet mogen varen maakt ons nu niet uit. We varen niet. Daarvoor liggen we te vast. Achter en voor met 4 lijnen.
   Onze verdere plannen hangen af van wat mogelijk is vanaf april. Griekenland. Kroatië. We zien wel.

 2. Gonda

  Hou vol!

  Liefs Gonda❤

  1. Houkje en Henk

   Dankjewel Gonda. Dat doen we.
   Veel liefs

 3. Willem

  Jullie genieten volop mooi om te lezen en de foto’s te zien. Jeu de Boules actief, bier in de handen of in buus. Zo wordt het niks veel plezier blijf gezond.

  1. Houkje en Henk

   Mooie reactie Willem. Bedankt.

 4. Anne

  Leuk bericht weer! Gezelligheid straalt er doorheen!

  1. Houkje en Henk

   Dankjewel Anne. Leuk dat je reageert.

 5. Annelies

  Fijn dat jullie kunnen genieten.Het is wel erg vervelend dat er zo weinig bewegingsvrijheid is,maar volgend vaarseizoen hopelijk beter!

  1. Houkje en Henk

   We hopen het ook voor jullie Annelies dat we komend seizoen de vrijheid hebben om te zeilen waarheen we willen.

 6. Jose Teisman Bakker

  Goedemorgen Zitten jullie lekker in de zon.Hier is het helemaal niets mistig en nat .Om 23uur vannacht was het prachtig De maan
  sneeuw alles wit .Ik sta voor het naar bed gaan altijd een 15 min buiten de rust .Je hoort helemaal niets. Soms is het gewoon eng.
  Vanmorgen was alles weer weg wel een beetje glad. Ik laat me vandaag even testen .Hoesten en een loopneus .Ik hoop dat met jullie goed gaat .heel veel liefsJose

  1. Houkje en Henk

   Dag José,
   Hier is het prachtig weer, zon, blauwe lucht en lekker warm. We hebben vandaag gewandeld in de bergen. Dat kan weer nu het vanaf maandag code oranje is in Sicilië.
   Beterschap met je verkoudheid. Hopelijk is het een gewoon griepje.
   Veel liefs van ons.

Geef een reactie